Gua Sha massage voor beautyprofessionals

 maandag 23 november (Roeselare)

13u – 17u

Herstel de huid en uitstraling van jouw klant met deze luxe behandeling!

Na deze workshop kan je zelf een volledige Gua Sha massage geven.
Je krijgt hier een certificaat van als bewijs dat je de cursus gevolgd hebt.

Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen’ en ‘rood’. De Gua Sha is een tool die al eeuwenlang gebruikt wordt in de oude Chinese geneeskunde om de bloedcirculatie te bevorderen en het lichaam te genezen.

De combinatie van de steen en de techniek van de behandeling maakt de massage zeer doeltreffend! Het zorgt ervoor dat al het water en lymfevocht onder je huid naar de randen van je gezicht geschraapt wordt en doorgetrokken wordt naar de nek om het zo af te voeren.

Naast de lymfedrainage zet je ook het bloed onder de huid in beweging en wordt het natuurlijke metabolische genezingsproces van de huid geactiveerd. Daardoor versnelt de collageenproductie, verhoogt de bloedcirculatie en wordt de vermoeide huid opgepept. Rimpels worden vervaagd, de huid wordt ontgift en gehydrateerd én het effect is een jongere en stralende teint.

PRIJS

De cursus bedraagt €75 excl. btw.

Tijdens de training wordt een demo getoond en krijg je wat tijd om te oefenen op elkaar en om de massage zelf te ervaren.

Barbara heeft de cursus zelf aangeleerd door iemand van White Lotus uit Engeland. Zij kan dus de juiste technieken aanleren.

Als extra ondersteuning hebben wij een professionele trainingsvideo gemaakt die je krijgt bij inschrijving van deze cursus.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via https://studiopuur.setmore.com

 

ADRES ANTWERPEN

Coach Antwerpen
Karel Geertsstraat 2 b
2140 Antwerpen

ADRES ROESELARE

Coach Roeselare
Brugsesteenweg 363
8800 Roeselare

Copyright 2018 Studio Puur